Повернення та обмін

Кожен покупець має право протягом 14 днів обміняти або повернути куплений товар, якщо він з будь-якої причини йому не підійшов. Обмін товару здійснюється відповідно до Закону України "Про захист прав споживачів".

Умови обміну або повернення товару:

  1. З моменту покупки не минуло 14 днів.
  2. Товар без ознак використання, збережений товарний вигляд (в т.ч. та упаковки товару), не активований та без пошкоджень, у повній комплектації.
  3. Необхідно пред'явити: документ, що підтверджує придбання товару (чек, накладну, акт); паспорт чи інший документ, що підтверджує особу.
  4. Гроші за товар повертаємо у повному обсязі, у день отримання нами товару за умови, що товар зберіг свій товарний вигляд.

  5. У разі, коли причиною повернення або заміни стала погана якість товару, тоді оплату на зворотне пересилання бере на себе інтернет магазин. Якщо ж куплений товар був належної якості, але з якоїсь причини не підійшов покупцю, зворотне відправлення оплачує покупець.

Для з'ясування умов, термінів доставки, повернення коштів та будь-яких інших питань, зв'яжіться з нами за номером: +380-99-216-56-36 або email: v.romanenko.ink.ok@gmail.com

 

Pre-loader